Poradna - Oční vady

Připravujeme pro Vás znovuotevření poradny. Chcete-li se zapojit do odpovědí a zviditelnit se, kontaktujte nás zde.

Odpovědi v poradně budou označeny profilem a kontaktem na odpovídajícího. Na profilu bude přehledně uvedeno zaměření, specializace, pozitivní reference z poradny, kontaktní údaje atd. Profil bude možné upravovat a později z něj bude možné vytvořit profesní web.

Bude jen na Vás do kolika odpovědí v poradně se zapojíte. Vytvoření profilu Vás k ničemu nezavazuje. Hledáme primárne specialisty v oborech: Nutriční specialista, Fitness trenér, Lékař, Psycholog, Psychiatr, Kosmetička.

Zrak naprava

Dobrý den. -Může se mě svičením očí zlepšit zrak ? (Oční joga atd.) -Nebo tím že budu nosit brýle tak se ten zrak může vyrovnat a budu vidět zase dobře ? -Od kolika let se můžou nosit kontaktní čočky ? A kolik tak přibližně stojí na 1měsíc -(Vidím špatně na dálku) Děkuji Simona

Odpovědi na otázku

Oční jóga pomáhá spíš na unavené oči, refrakční vadu nezlepší. Nošení kontaktních čoček není striktně věkově omezeno, vhodné je, pokud si dítě čočky už dokáže nasadit samo. Můžete se poradit s lékařem, zda je to v daném případě vhodné. Ceny jsou různé podle typu čoček - okolo 500-1000 Kč na měsíc.