Poradna - Oční vady

Připravujeme pro Vás znovuotevření poradny. Chcete-li se zapojit do odpovědí a zviditelnit se, kontaktujte nás zde.

Odpovědi v poradně budou označeny profilem a kontaktem na odpovídajícího. Na profilu bude přehledně uvedeno zaměření, specializace, pozitivní reference z poradny, kontaktní údaje atd. Profil bude možné upravovat a později z něj bude možné vytvořit profesní web.

Bude jen na Vás do kolika odpovědí v poradně se zapojíte. Vytvoření profilu Vás k ničemu nezavazuje. Hledáme primárne specialisty v oborech: Nutriční specialista, Fitness trenér, Lékař, Psycholog, Psychiatr, Kosmetička.

Zánět spojivek

jak vyléčit rychle zánět spojivek?

Odpovědi na otázku

heřmánkové obklady
dobré jsou obklady z heřmánku...super funkční a druhý den po zánětu ani vidu
pouze oční lékař a antibiotika do očí a pokud se to zanedbá ,tak to může být častěji a chronické
Zánět spojivek může vzniknout také jako následek chronického zánětu víček. Slzy mají v takovém případě poškozenou tukovou složku. Přestože je slz dost, oko je drážděné, protože slzy nejsou dostatečně kvalitní a nezajišťují dobré svlažování rohovky.
Na zánět spojivek je Oftalmo - Septonex,pokud je hnisavý,navšívila bych očního lékaře.
obklady z heřmánku jsou výborné
Kúp si nejaké kvapky v lekárni,ale vyhladat oftamologa ten ti urobí vyšetrenie a odporúči aj kvapky do očí.
oční kapky a návštěva očního lékaře
Léčba zánětu spojivek závisí na jeho příčině. Pokud se jedná o mírný virový zánět, léčbu zvládnete sami pomocí oční masti. Někdy se zánět zhojí sám. Příjemné je také použít výplach chlazenou borovou vodou. U hnisavého zánětu spojivek je nutné navštívit lékaře, neboť kapky k léčbě tohoto typu zánětu nejsou volně prodejné. Totéž platí pro alergické záněty. Vždy je lepší poradit se s lékařem
na toto lékaře, antibiotika předepíše, pokud musí!!!! ta nejsou proto, aby zatěžovalo tělo......... oči jsou důležité orgány, nechtějte je ztratit :-(
Navrhuji očního lékaře..
heřmánek, antibiotiková mast
Zánět spojivek pokud je lehky tak obklady , nebo kapky s lekarny ale lepší je vyhledat lekaře
u běžného zánětu si dejte obklad z heřmánku, při silném jděte k lékaři
vývar z heřmánku
Pokud se jedná skutečně o nejběžnější mírný typ virového zánětu spojivek, zvládnete jeho léčbu Oftalmo - Septonexem. U hnisavého zánětu spojivek je nutné navštívit lékaře.
Rychle? "Všechno chce svůj čas a spěchat nemá cenu". To se zpívá v jedné písni. Určitě doporučuji navštívit očního lékaře a nechat se důkladně prohlédnout. Oči máte jen jedny a nesmí se nic zanedbat!!!!
přikládat obklady z teplého heřmánku